Eerbied, Integriteit, Verantwoordelijkheid, Samenwerking, & Progressiviteit

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Shenzhen Plas Technology Co., Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. certificaten
Ik waardeer uw inspanningen voor deze orde, fantastisch product en zeer hoge verplichtings in time kader en kwaliteit.

—— Turki al-Qahtani

Zij zijn altijd zeer snel en nuttig toen het over onze transactie kwam toen ik heel wat vragen over het product stelde. Wij werden aangeboden vrije steekproeven die onmiddellijk werden geleverd. Wij zijn ook tevreden met de kwaliteit van de steekproeven. Het verheugen zich op spoedig het opdracht geven van tot onze eerste partij:)

—— Mel C

de producten kwamen op tijd aan, waren zij zeer vriendelijk en gaven me al informatie die ik heb gewenst, waardeer ik werkelijk uw dienst ik zeker ben ik opnieuw tot opdracht zal geven, adviseer ik hen 100%

—— ALEX GOYZUETA

Shenzhen Plas Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6
Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. Shenzhen Plas Technology Co., Ltd. Shenzhen Plas Technology Co., Ltd.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Wereldwijd
Merken : PLAS
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 10million-20million
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 80% - 90%

De Technologieco. van Shenzhenplas, Ltd, in Longhua Shenzhen wordt gevestigd, is hoog en een onderneming nieuw-technologie en is bezig geweest met zich het onderzoeken & het ontwikkelen, het produceren, het verkopen en de naverkoopdiensten van allerlei plastic films die.

 

De onderneming werd opgericht in 2000 met een registerfonds van 1,4 miljoen Amerikaanse dollars. Wij bezitten 2 productiebasissen die in Guangzhou en Jiangxi, een gebied van 2000 sq.m behandelen en werken volgens ISO-de beheersystemen van de 9001:2008kwaliteit. Wij vestigden de workshop van de 10000 rangreiniging en hebben velen geavanceerd en beroepsuitrusting, zoals hoge snelheidsdruk, deklaagproductielijnen, high-precision snijmachine en het opnieuw opwinden van machines, automatische die-cutting machine, het systeem van de luchtdouche, drie-laag co-extrusieslag het vormen eenheden, enz. ingevoerd. Voorts hebben wij het efficiënte en professionele team van R&D en QC en meer dan 100 bekwame productiepersoneelsleden. Met een jaarlijkse productiecapaciteit van 20 miljoen vierkante meters, spreiden onze markten over de hele wereld zoals Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, enz. uit

 

Momenteel, omvatten onze producten versievoeringen, beschermende film, hittebestendige banden, antistatische labelstock, vlam - de materialen van het vertragersetiket, knoeien duidelijke etiketvoorraad, veiligheidsbanden, anti-vervalst etiketten en knoeien duidelijke veiligheidszakken, enz., die wijd in precisie het die-cutting, beschermende film samengestelde, tweezijdige zelfklevende producten en het bevestigen worden gebruikt, medisch, hygiëne, financiële instellingen en casino's enz.

 

Ons bedrijf hangt het concept marktgericht, high-tech als stuwende kracht aan, om productkwaliteit als doel, met de uitstekende naverkoopdienst hiervoor te verbeteren.

 

Onze kernwaarden zijn Eerbied, Integriteit, Verantwoordelijkheid, Samenwerking, en Progressiviteit.

Contactgegevens
Shenzhen Plas Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Lilian Lee

Tel.: +8618926480790

Direct Stuur uw aanvraag naar ons